Velkommen til Casa Vanja

En blogg hvor jeg deler tanker, ideer og planer rundt oppussingen av huset vårt! og litt fra en travel hverdag som firebarnsmamma!

tirsdag 29. november 2011

pikerommet Jeg har lenge irritert meg over at rommet til eneste jenta i flokken, er så lite og upraktisk. Vi har pratet om å rive ned den innebygde garderoben, som deler av hennes og storebror sitt rom, for så å sette opp ny vegg lenger inn i gutterommet. Storebror bruker nesten ikke rommet sitt, han holder mest til nede i kjellerstua, mens søsteren er masse på rommet og trenger plassen mer enn han. Men forrige helg så begynte jeg istedet å ommøblere på rommet hennes, og det gjorde underverker!! Fra å nesten ikke ha gulvplass, har hun nå masse plass å boltre seg på!! Jeg heiv også ut en stor kiste hun hadde, og satte istedet inn en liten bokhylle. Leker ble sortert i bokser og diverse kasser, og dermed ble det ett lettstelt og ryddig rom. Nå vet ikke dere som ikke har sett rommet i live, hvordan det så ut før, og jeg har heller ingen bilder av det. Men her kommer ihvertfall bilder av hvordan det ser ut nå! :)  Først ett bilde (ett dårlig bilde da men..)av den innebygde garderoben, som egentlig er veldig praktisk, men som jeg nesten gikk løs på med kubeinet..


 Tapeten på veggene vil jeg tro er fra byggeår. Den er slitt, men også veldig søt, så vi har ingen planer om å skifte den ut! På sikt skal det bli ett nytt pikerom, når to andre rom skal slås sammen, så vi regner med at rommet kommer til å være som det er fram til det en dag skal bli kontor.
Sengen og settekassen  hadde jeg da jeg var liten! :)

I forgårs hang vi forresten opp nye gardiner på rommet hennes, jeg får legge ut bilder av det en annen dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar