Velkommen til Casa Vanja

En blogg hvor jeg deler tanker, ideer og planer rundt oppussingen av huset vårt! og litt fra en travel hverdag som firebarnsmamma!

lørdag 30. juli 2011

guttaboys sitt rom

Vi har tre barnerom i huset, og foreløpig er det ikke gjort noe med de rommene. Guttaboys fikk det blå rommet, storebror fikk det grønne og storesøster det rosa (selvsagt). På sikt så skal alle guttene få rom i kjelleren, og da blir det blå rommet gjort om, kanskje til en del av barnebadet, eller det vil inngå i naborommet. Vi får se hva det blir til! Guttaboys er som andre 4-åringe gutter, veldig opptatt av Lynet McQueen. De har overtatt storebror sine ting og tang med lynet på. Jeg er ikke fan av å innrede rom med slike figurer, men siden vi hadde tingene fra før av, så ble det sånn. Innen de får nytt rom så har de nok vokst fra Lynet de også! :)

Sengen til guttene er spesialbestilt. Rommet de hadde i det forrige huset vårt, var også lite, og en stor køyeseng tar mye plass. Vi bestilte istedet en seng etter madrassmålene til Ikea sine juniorsenger. Er kjempe fornøyd med det! Sengen er liten, men stor nok til at den vil passe de flere år til, forhåpentligvis til de får hvert sitt rom.


Pusen vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar