Velkommen til Casa Vanja

En blogg hvor jeg deler tanker, ideer og planer rundt oppussingen av huset vårt! og litt fra en travel hverdag som firebarnsmamma!

torsdag 4. august 2011

Gulv

Jeg har hele tiden vært fast bestemt på at vi skal ha 1 stavs hvit, børstet og mattlakket eik. Jeg har lett etter riktig gulv til riktig pris hos ulike byggevarekjeder, og fått tilsendt vareprøver hos gulvnett.no og bygg24.no. Fikk kalde føtter når det gjaldt å handle gulv på nett, så mye penger det er snakk om, og vanskelig med klager og evt å få levert tilbake ubrukte pakker. Men en kveld ble ett vanskelig valg ganske så lett å ta, og det ble helt annerledes enn hva jeg hadde tenkt! :)


Jeg ble med for å se på det nybygde huset til lillesøsteren til en venninne av meg. Utrolig flott hus, og det første jeg la merke til var det fine gulvet!!! Det viste seg at det var ett gulv som jobben til pappa forhandler, og som jeg ikke har brydd meg om å sjekke pris på, fordi det var 3-stavs og ikke hadde børstet overflate. Så annerledes ett gulv blir når man ser det i hele rom, og ikke bare på en liten prøveplanke, eller en liten kvadratmeter i butikken! Gulvet er fra Boen og heter conserto. Mykt og lunt å gå på, hvitpigmentert og matt lakk. Prisen var også så fin, at vi kommer godt under gulvbudsjettet! Kan det bli bedre!! :)

1 kommentar:

  1. Kjempfint gulv. Måtte opp å sjekke det jeg o. Ser at på 1.stavs gulv er det en liten glipe i skøyten. Klem

    SvarSlett