Velkommen til Casa Vanja

En blogg hvor jeg deler tanker, ideer og planer rundt oppussingen av huset vårt! og litt fra en travel hverdag som firebarnsmamma!

mandag 15. august 2011

Travel helg!

Vi fikk gjort en del i helgen! Grunnet og malt taket i stua (sååå deilig med hvitt tak), bygd stenderverket til veggen mellom stue og kjøkken, fuget flisene på badet til ungene, og revet tapet! Må rive litt mer før det er klart til sparkling.
Stenderverket er oppe! Begynner å få en følelse av hvor stor stue og kjøkken vi får! Peisen skal stå på enden av veggen, rett til høyre for skapet (som er plassert der midlertidlig).
  
Vi har også hentet peisen, og det var litt av en jobb! Tre store elementer, den tyngste på 130 kg. Var ikke lett å få av hengeren! Nå står den i garasjen, tror nok vi må innhente litt større krefter for å få den i hus!
Ellers så lever vi i ett kaos om dagen. Det er rot og byggeting overalt, og mølber som plasserers her og der. Men rotet sniker seg liksom inn i alle rom, til og med der det ikke er byggeprosjekter på gang. Kan vel ha noe med at det er mest fokus på å pusse opp, mindre forkus på rydding, klesvask osv! ;) Men men, det er bare for en periode, så vi overlever da litt rot!veggen inn til kjøkkenet er borte!
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar